maanantai 28. helmikuuta 2011

Valmiita töitäTämä neulottu laukku on ensimmäisiä tekeleitä, missä kokeilin palmikoiden ja pallukoiden tekoa, aiemmin en jaksanut keskittyä moisiin ohjeisiin. Tulos on kiva, vaikka kassi ei ole ihan käytännöllisimmästä päästä. Mutta takuulla se on uniikki, tätä ei GUESSI myy!

Isoilla puikoilla neulepalat syntyi nopeasti ja kuviokin oli helppo alkukankeuden jälkeen. Tapoihini kuuluu lukea ensin ohje huonosti ja viiden sentin jälkeen purkaa ja lukea sitten paremmin... Kasaus ja viimeistely oli tuskallista, koska inhoan käsin ompelua ja päättelytöitä ja tässä sitä riitti. Onnittelen itseäni etten menettänyt malttiani, vaan näpersin kassin kasaan nopeassa aikataulussa. 

Jos joku pitää nimenomaan päättelystä ja ompelusta, niin sovitaan toki työnjaosta...


Ranteenlämmittimet! Ihquja! Tässä yhdenlaiset, mutta näiden kanssa on vain taivas kattona. Näitä tulee varmasti ennen pitkää joka väriä ja mallia. Parasta on se, että kivat lyhempihihaiset paidat mitkä muuten seisoisi talven kaapissa, pääsevät käyttöön näiden kanssa. Koko käsivarsi pysyy paremmin lämpimänä kun ranne on lämmin ; sama vaikutus kuin villasukilla. Kuviosta en ole edelleenkään varma onko se niinkuin piti, kokeiluja oli monta. Omasta mielestäni ohjeessa oli muutama virhe -siis oikeesti!


Pipot, uusi (taas yksi) aluevaltaus. Nopeaa, helppoa ja hyvä lahjaidea (siis minusta, kavereista en tiedä). Näitä tehdessä ihmettelee, että kuinka kauan sitä jaksoikin pelkkää sukkaa ja lapasta. Kohta on kyllä palattava sille linjalle kun vanhat alkaa olla puhki.
Tässä tuleekin sitten näitä omistajaansa odottavia pikku tekeleitä. Virkattu pallo on oma suosikkini. Purulelu on myös helppo, mutta sen ympäri kääntäminen ennen täyttämistä tuntuu sormenpäissä vielä seuraavanakin päivänä.

2 kommenttia:

  1. Itsellä ei puikko kädessä pysy :)Voiko sulta "tilata" jotai myssyä ja sukkaa?

    VastaaPoista
  2. No kyllä oikeastaan, kokoajan jotain teen kuitenkin :) Onko sulla nyt jotain mielessä?

    VastaaPoista