lauantai 4. helmikuuta 2012

Dropsin villikukkanen

Hei taas! Olen virkannut nivelet kipeinä hetken aikaa ja tässä on tulos. Malli on 132-2 Dropsin malleista. Helppo ja nopea tehdä. En tietenkään tehnyt sitä dropsin omista langoista, vaan novitan miamista, joten arvelen että siitä syystä hihoista tuli hieman turhan leveät, tai sitten en oikeasti ole vain kokoa L? Hyvä diili, olenkin mieluummin kokoa M. Näillä pakkasilla ei kyllä tilavat hihat ole huono asia; mahtuu enemmän vaatetta alle. 
Tämä on muuten projekti hieman pidemmän ajan takaa, vaikka muovautuikin nykyiseen muotoonsa ihan muutaman viikon kuluessa. Kyseessä nimittäin on viime maaliskuun plogitekstin "ostin ellen blii blaa blöö" -inspiraation langat! Kyseinen muotiluomus ei siis koskaan toteutunut. Inspiraatio vain karkasi ja myöhemmin jatkaminen ei vain houkutellut. Niinpä kolme paidan kappaletta saivat purkutuomion ja tässä on tulos. Kahteen väriin piti turvautua kun pelkäsin ettei ruskea yksin riitä ja olin oikeassa. Panikoin loppusuoralla, koska enää kaupoissa ei samaa ruskeaa miamia tunnu olevan ollenkaan. Lanka riitti juuri ja juuri! 


Luulenpa muuten, että seuraavakin projekti on dropsia, eikä TIETENKÄÄN ohjeen alkuperäisillä langoilla; se vain ei sovi tälle luonteelle. Odotan itsekin jännityksellä :) BTW, vihasin tänäänkin päättelyä -ei siis henkistä kasvua edellisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti