sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Saumurin kimpussa

Pienissä erissä ommellen on vierähtänyt aika edellisistä tilityksistäni. Teinpä yhdet sukatkin ja seuraavat ovat jo puolivalmiit. Ompelussa olen niin untuvikko vielä, että kokoajan saa olla kieli keskellä suuta ja opin kokoajan uutta, mikä on ihanaa. Pipojen lisäksi olen onnistunut tekemään pikkuruisen trikoopaidan, joka lähtikin jo maailmalle. Onnistui yli kaikkien odotusten, tosin purin muutaman kerran ja oikein pinnistelin, että en mokaisi. Pelkäsin, että tuhoaisin koko ihanan norsukankaan!

Maailmalle lähteneitä.

Sain muutaman froteekankaan äidiltäni ja niistä tuunailen omalle mussukalleni vaatetusta. Sain aikaiseksi housut ja haalarin. Housut taisin unohtaa kuvata, joten esittelen ne ensi kerralla. Nämä potkarit sen sijaan näytän nyt, ne onnistuivat hienosti, mitä nyt tähti yritti vetäytyä tuhannen kieroon kun sitä tikkailin paikoilleen. Neppareita en ole tajunnut vielä hankkia, joten se homma on edessä huomenna. Sitten päästään testaamaan nämä retroluomukset! Kaavat on kestovaippakaupasta. Hieman huolestutti, että mitä tärkeää jää tajuamatta, koska ompeluohjeet olivat kai tanskaksi, mutta epäilen, ettei mitään. Kerrankin...
Ajattelen, että ansaitsen edes näin pienen joululahjan ;)Tässä vielä pakan pohjimmaisena kuva työmaaltani! Oikealla päätoimeni, vasemmalla sivutoimeni. Kutimet puuttuu, tikutusasema on sitten erikseen sohvalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti