lauantai 6. joulukuuta 2014

Sukkia, trikooöverit ja joulunäperrystä...

Ihanaa! 
On niin ihanaa olla kotona ja keskittyä ihan perusasioihin. Tekemistä riittää oikein hyvin yhdelle naiselle. Pari viikkoa olen koittanut löytää joutavaa hetkeä postailla jotakin ja nyt luulin että se hetki olisi tullut, mutta Nöttönen kantoliinassa taitaa kuitenkin olla eri mieltä...
Laitan pikaisesti edes kuvan uusista trikookankaista, mitä posti toi, niin pääsee muutamat valikoimaan mistä piponsa haluaa.

Otin yksittäisiäkin kuvia, mutta tarvitseeko niitä. taitaa tuostakin hahmottua ihan hyvin kuvioiden koot ja muut. Aiemmasta piposatsista kotia on vailla enää muutamia :)

 Nyt kutkuttaisi kyllä opiskella hieman muutakin ompelua kuin pipojen tekoa, on sellainen kutina. Olisipa sitä niin onnekas, että saisi näpertää ihan leipätyökseen ja opiskella lisää. Tuntuu että kotona ollessa stressittömässä tilassa pää pursuilisi uusia ideoita! 

Olen hirmuinen haaveksija ja jos jackpotti yllättäisi, niin alkaisin heti puuhaamaan Kahvila Kutomoa. Suunnitelma olisi viihtyisä maanläheinen, mielellään vanhanajan pirtin henkinen käsityökahvila, jonne saisi saapua hyvässä seurassa tikuttamaan ja...

Nyt nöttis poltti päreensä -palataan! 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti