perjantai 10. huhtikuuta 2015

Ompeluksia!

Morjensta moi!

Puhisen intoa! Taas paistaa aurinko, mikä tekee ihmeitä allekirjoittaneen vireystilalle. Kiidän ympäri kylää erilaisin menopelein, kohta törkkään tomskunsiemenet multaan ja sitä rataa. Vuorokausi on taas ehdottomasti liian lyhyt vaikka päivä muka pitenee! 

Haluaisin päästä arpomaan jotain, kaikki muutkin kässäblogilaiset arpoo kokoajan kaikkea. "Jos jumalauta muutkin niin mäkin haluun rokkitähdeks!". Kuolematon sitaatti tuli yhtyeeltä nimeltä Klamydia. Musiikkimakuni on hyvin jalostunut! Tai se jalostui noin vuoteen 2002 asti...ja jätti jälkeensä ikuisen pienen punk-kapinan. Teen mitä tykkään.  Mutta en arvo ennen 100 tykkäystä, eli en ehkä ikinä :)
Ei se haittaa, mutta tässä on kuitenkin linkki, on se tuossa yläpalkissakin kyllä...

Sain ne Otson huopatossut valmiiksi ja ihan jees oli tulos. Kantalapun olisi ehkä voinut jättää muutaman kerroksen lyhyemmäksi. Jotenkin haluaisin huovuttaa niihin leppäkertut. En tiedä sopiiko leppis pikkumiehelle nimeltä Otso, mutta on se vaikea olla katu-uskottava puolipotkareissa ja unipussissakin, joten jos ehdin niin neulaan muutaman kerttulin. Varsista tuli viiden kerroksen verran eri mittaiset. En kai enää osaa laskea. Ei haittaa.

"Älä välitä, jos sä mokaat, ei se välttämättä ole sun syys. Meitä jokaista piirittää täällä monimutkainen typeryys." (Miljoonasade)

Sitten muutama ommeltu juttu. Hattupuoli on kaupan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti