torstai 7. toukokuuta 2015

Kevätkiirettä!

Siis vaikka mitä! Ajattelin että laitan kasvihuoneen putsiin ja ajoissa kaiken sinne kasvamaan, mutta sitten sainkin kanakoppimainoksen ja muistin, että olen AINA halunnut kanoja! Jos joskus, niin nyt on se hetki kun testaan miten minä ja kanaset sovitaan yhteen. Toivottavasti hyvin! Joten parin viikon päästä meille muuttaa Hilma, Tytti, Kerttu, Parsa ja Keijo. Myös Keijo on kana, mieheni kana :) 

En kuitenkaan tilannut sitä kanakoppia, vaan luulin säästäväni ja otin siitä DIY-projektin. En varmaankaan loppujen lopuksi säästä, vaikka nurkalta on kaikki jämälaudat hyödynnetty, mutta kanasten koppi on kyllä isompi. Niin pientä en olisi kuunaan kehdannut niille kodiksi tarjota, kuin mitä niillä valmiilla kopperoilla oli mittoja! Sanonpa vaan, että 8kk rakennuskaveri laittaa tosiaan vauhtia niin suunnitteluun kuin toteutukseen. Aikaa voi kerralla käyttää max 2h ja toista kertaa päivässä hän ei tirsoja juuri ota. Nyt kun ei puutu kun verkkoa, maalia ja rappusia, niin nyt pikaseen rykäsin kasvihuoneenkin jonkinlaiselle mallille ja nakkasin sinne tomaatit kera lämmittimen...lääh! 

Pieni remonttireiska. Hupsahduksia estämään viritelty uimarengas!

Turha tulla mitään ristimitoista sitten viisastelemaan. Se on hyvä ko mä sanon et on!


Sain yhden tilaustyön. Näpertelijän päiväkirja ei sensuroi mitään, joten tietäkää, että näitäkin saa kuka haluaa pelastaa planeetan roskilta!


En muistamissä välissä, mutta sain taas Sisgonsukat pääteltyä, voit tulla noutamaan!Sitten viimeisenä. Otsolle muutamat kesähousut trikoosta. Istuu kuin nakutettu. Hianot!!!Ja sitten vaan kanaverkon kimppuun... sii juu!

2 kommenttia:

  1. Uimarengashymynaamakaveri on hauska :). Ja ristimitat on miesten keksintö......

    VastaaPoista
  2. Ihanat kesäpökät pikkukaverilla!

    VastaaPoista