torstai 16. heinäkuuta 2015

Sekatyönainen on taas härkkinyt sitä sun tätä!

Viimeviikkojen näpertäminen on ollut todella sekatyötä. Lomamatkalla apukuskin paikalla istuessa nautin tikutusrauhasta,kun kaikki kersat nökötti istuimissaan paikoillaan :) Siinä valmistui puolet sukkaparista ja sitten mietin mitä seuraavaksi ja seurasi lapsen lapaset. 
Googlasin lapasiin "kuplakuviota", ja löysin videon tubesta, mutten jaksanut sitä kovin tarkkaan katsella ja aloin puuhaan silmämääräisesti. En tiedä onko se ihan niinkuin pitäisi, mutta mielestäni kiva kuitenkin. Saattaa olla, etten vielä ole innostunut päättelemään...Aiemmin olen tehnyt yhden Raitulin ja tämä on hetisen jälkeen laitetu puikoille ja valmistunut hitaasti mutta varmasti kaiken muun ohessa. Tämä jää ihan itselle syksyä odottamaan, päättely on nyt tämänkin kanssa ongelma. Taitaa syksyn pimetessä tulla pakollinen päättelyilta ohjelmistoon. Sitten kun saa sytyttää kynttilät ja takkaan tulen <3 Nyt en ihan panostanut tämän kuvaamiseen, mutta lokikirjatyyppisesti se on tähän nyt kuitenkin lätkäistävä:


Entä olisitko iloinen, jos saisit tällaisen? 
Sitten vaihtuu päälle ompeluvaihde. Tuhoan jämätilkkuja liivinsuojien muodossa:


Mitä pidätte tästä kankaasta, mistä ompelin itselleni yhtä Niken sporttipaidan mallia matkien paidan? Minusta ihana ja kesäinen. 

Pieni ryömijä sai housut. Ajattelin ottaa haastavamman mallin ja sitten purin pyllypalaset pariin otteeseen kun en kunnolla lukenut ja katsonut ompeluohjetta. Ratkominen on sitten oivallinen katumusharjoitus... jaryömivän kaverin kuvaaminen toisenlainen haaste. Kamerani ominaisuudet ovat siihen riittämättömät. Kaksimymmentä kuvaa joista kahdesta saa selvää, kun kokoajan pitää viuhtoa!
Olen myös tehnyt jokusen tiskirätin kokeilumielessä. Kuvata olen muistanut yhden. Neuloen tulee mielestäni parempi, virkkaamalla ehkä liian paksu. Helmineule on tähän hyvä. Jotenkin koen vain kahdella puikolla edestakaisin kutomisen kankeaksi ja tympeäksi ja virkaten nämä syntyy nopeammin. Lankana käytin novitan bambu-puuvillaa, kun sitä lähikaupasta saa, mutta mitä kokemuksia teillä siitä on tiskiräteissä? En ollut oikein vaikuttunut. Väri ainakin näissä sinisen sävyissä ei kestänyt tässä tarkoituksessa yhtään. 


Se näyttäisi tulevan hieno päivä tänäänkin, me lähdetään nyt kanahommiin! <a href="http://www.bloglovin.com/blog/14273445/?claim=umu9wk82pfp">Follow my blog with Bloglovin</a>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti