sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Kaikennäkööst...

Taisi vierähtää useampi viikko. Eli on sanomattakin selvää,että tähän tulee nyt kuvaa jos jonkinlaista. Olen neulonut, joka ilta, hetken. Olen ommellut, joka päivä, jotain. Olen päätellyt useammat sukat ja damn it was hard! Mistäpä aloitamme?

Otso sai muutaman housun verran päivitystä vaatekaappiinsa, se oli välttämätöntä. Sitten siinä tuli ohessa muutama myssy myös ja jämäpalasta ihan pienet kollarit.



Sipuli!

Mä en haluu enääääää!!!!



Ja sitten otin tas edistysaskeleen ompelu-urallani ja muokkasin itse kaavaa! Tein testipöksyt paidasta mikä odottikin tilaisuuttamuuttua joksikin muuksi ja sain kuin sainkin muokattua eräälle hoikalle neidille sopivat byysat! Sitten siitä seurasi, että niitä tehtiin tähtien lisäksi myös pandana.



Tuo pandakangas niin on vienyt sydämeni...
Mutta sitten...ennen kuin vaihdetaan lankapuolelle, tiedoksi, että pipoi on taas uusia. Kannattaa kurkata itelleen sopivaa syksypäähinettä :D

Sukkia on tosiaan pakerrettu muutama pari. Nyt laitoin puikoille noita itse värjättyjä ja olen kyllä ollut niin innoissani. Näistäkin osa menee myntiin vaikka nekyllä kelpaisi itsellekkii...

  
Kolmannet räsymatot näihin sävyihin.

Tässä Nalleparissa omaa värjäystä on oranssi ja sinililasävyinen lanka on valmiista kerästä.

Omaa vihreää. Niin omenainen <3


Ja sit oli enää yksi kurja kuva. Rätei. Käytetään nyt kun tehtyä on tullut,mutta ei näistä ole minun suosikeiksi. Koivunlehteä koitin vetää hatusta, mutta sekin jäi vähän käppäräksi. 


Katsotaan mitä sitten seuraavaksi. Ainakin sukkaa, suprise!!!!

2 kommenttia:

  1. Hienoja ompeluksia pikkuväelle. Aivan ihana valokuvamalli :).

    Ja komeita sukkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Malli on kyllä niin eläväinen että asettaa kuvaajalle aikamoisia haasteita!

      Poista