lauantai 2. tammikuuta 2016

HYVÄÄ UUTTAVUOTTA!

Viime vuosi oli minulle loistava käsityövuosi. Sain aikaan ennätysmäärän vaatteita ja asusteita. Laskuissa en ole pysynyt ja kaikkia en ole kuvaillut. Eniten antoi ehkä ompelu tällä kertaa. Olen nauttinut kankaiden yhteensovittelusta ja lisännyt haastetta varovaisesti vaate kerrallaan.  

Loppuvuodesta katselin blogia taaksepäin ja hymyilin. Hauska nähdä miten käsiala muuttuu, onneksi paremmaksi. Löysin esimerkiksi kuvan perussukista, joissa jalkaterä on uskomattoman leveä! Ne ei koskaan istuneet kenenkään jalkaan! Tein ne ilmeisesti isoilla puikoilla, tai sitten olen tyrinyt silmukkamäärien ja kavennusten kanssa. Sinällään jännät sukat, koska tein jo ennen blogin aloitusta ihan hyviä sukkia, joskaan en juuri muuta. Miksi ihmeessä olen kuvannut ne?! 

Vuoden viimeiset viikot piti kiirettä tilausjuttujen parissa ja sellaisten kimpussa olen illat nytkin. Vauvan huopatossuja pitäisi vielä leipoa useampi pari. Huomasin vasta, että huopuvaa lankaa on jemmassa kahta paksuutta ja menee hieman testailuksi, jotta saa toisellakin langalla oikean kokoista tohvelia...

Muutama päivä takaperin tein ITSELLENI hupparin! Ja oon siitä niin ylpee!!! 


Olisi pitänyt ottaa siitä kuva päällä, mutta, koska kuvaaja ehti juuri kallistaa itsensä päiväunille, niin en malttanut jäädä odottelemaan ja hyvää selfiepeiliä ei ole... Ostin Katik designin Ehta-kaavan ja istuu kuin hansikas. Ihanaa! Saan itsellenikin jotain kivaa. Teen tästä niin monta eri versiota: ilman huppua, ilman hiharesoreita,ilman kumppareita...oijoi. Nyt hyppelen ihan mustikkana menemään täällä... 

Suosittelen muuten Koot.fi sivua muutenkin. Ihania vaatteita suomalaisena käsityönä (oli ihan pakko ostaa myös Hongas-tunika), ja kankaita jne. 

Ne sukat mitä joulun alla tein, taisi unohtua kuvata, mutta samaa raitaa ne osapuilleen olikin.

Muutama kuva vielä jostain jo maailmalle menneistä pikkuvaatteista.  

Ainiin!
Blogin fb-sivu suoritti arvonnan sadan tykkääjänsä kunniaksi.  Raitasukat tulee saamaan Hellevi Pöyhönen!
Seuraavan satasen kohdalla pohditaan sitten uutta kierrosta. 

Ihanaa näpertelyvuotta kaikille!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti