perjantai 29. tammikuuta 2016

Ommellen

Minun operaatio-destroy.
 Siinä on ilmennyt muutamia pulmia. Niinkuin sellainen, että kangaskasa vain kasvaa, vaikka sen pitäisi kutistua! 
Enkä millään ehdi olla niin tehokas kuin aina sorrun kuvittelemaan.   
Mutta sain taas tuhottua muutaman kankaan, kuten tämän pingun. Se päätyi omalle pojalle. Tuotin sarjana kolmet puolipotkarit, koska niille unipöksynä on edelleen tilausta. Bodejakin jää pieneksi sitä tahtia, että kohta niitä on hyvin rajallinen määrä. Siinä samalla sitten teki yhden kypäränkin.


Tässä on hästägii nyt siinä muodossa, että minäkin ymmärrän.
Tein tytön ihanan pussihihaisen tunikan. Jos keltsi olisi enemmän oma väri, niin olisin tehnyt tämän itselle, mutta ei se oikein napannut. Nyt se on tehty koossa 152. Mun on kyllä pakko jotenkin saada suurennettua itselle jotain pussihihaista. It's so me.

Sitten lopusta ideariihi tuotti pikkuiset leggarit, jotka on kyllä ihanan onnistunut design noin omasta mielestä. 

Itsensä voi tägätä myös tuubi-huivilla ja pipolla (isolla tai hieman pienemmällä. Collection viimeistellään varmaan liivinsuojilla. Joten tässä on vähän jokaiselle jotain! Hyvin käytetty kangas. 
Koko tämä #tuotanto on kaupan. 

Pipoja teen taas hiljalleen uusia ja varmaan tuubeja. Niitä kannattaa pitää silmällä fb:n puolella, jossa ne päivittyy paremmin. En varsinaiseen blogiin lataa jokaikistä pippanaa.

Itseasiassa ajattelin tästä yhteydestä poistaa koko myyntivälilehden. Se on ollut lähes turha, ei ihan.

Tykkään tuosta tunikasta, voisin tuijotella sitä ja toivoa sen kasvavan ja vaihtavan väriä...


Tässä oli minun haastetehtävä: Huppari. Koin että siinä oli aika monta liikkuvaa osaa ja ompelukoneen kestokyky oli ylittyä. Tarvitsisin todella uuden ompelukoneen, tolla tapan vesilinnun joku kaunis päivä kun se tekee viimeisen temppunsa! Eikä se kapistus edes kykene kuin suoraan ja siksakkiin! 

Jos jollain on edullinen ja toimiva monipuolisempi koje tarpeettomana, niin tarjotkaa. Valitettavasti se pitää olla todella edullinen suhdanteista johtuen...ja silti se ei saa kohottaa verenpainetta erinäisin venkoiluin!

 Tulos kuitenkin lopulta oli mieleen. Tämä on ihanaa pehmoista pörröcollegea, mitä on vähän trikoolla tuunailtu.

Otan mielellään muuten vastaan vinkkejä vetoketjujen ompeluun liittyen. Kokeneemmat voi varmaan kertoa epic fail-listaa asian tiimoilta. Milloin on kangas kiemuralla ja milloin ketju ja miten se vetoketju aina vaikuttaa olevan väärän mittainen, vaikka kuinka ohjeen mukaan on hankkinut?! En ymmärrä.
Sen pituinen se. Vinkkisi ja kommenttisi ovat enemmän kuin tervetulleita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti