torstai 16. kesäkuuta 2016

Fisukat valmiina!

Puikoilta putoilee. 
Vaikka juuri nyt olisikin kova polte kangasta leikkaamaan, niin yllättäen enemmän valmista on tullut puikoilla. Olen ihan menestynyt keskeneräisten tekemisessä, loistavaa! 

Niina Laitinen designs:n Knit along-tempauksessa neulottiin kaksi viikkoa kirjoneulesukkaparia. Oli hauska olla mukana ja odotella päivittäistä ohjeenpätkää. Hieman jäin jälkeen kantapäiden kohdalla muiden muuttujien vuoksi. Mutta parin päivän viiveellä valmistuin perässä. Kuvan ottaminen veikin sitten kauemmin.
Ohjeen Niina on taltioinut ravelryyn kaikkien saataville.

Teema ei ehkä ollut ihan omannäköiseni ja lankavalinnoissa olisi parhaan tuloksen antanut varmaankin paremmat kontrastit. Kirjoneule ei muutenkaan ole vahvin lajini ja välillä silmukat kääntyvät vähän eri suuntiin lankoja vaihdellessa. Niinpä tulos ei ole tasaisin ja selkein...näillä elementeillä. 

Kuitenkin nämä ovat yllättävänkin onnistuneet, joskin minulle pienet. Tykkään raikkaissa vesissä uivista kultakaloistani. Varmaankin olen tästä eteenpäin mukana muissa vastaavissa jutuissa.  

 
 Toinen pari onkin sitten rentoa raitaa raidallisesta ja harmaasta. Tarvitsin aivot-narikkaan-neuleen mukaani, kun yhden kerran keväällä pääsin livistämään ilman minimiestä seuraamaan isomman pojan parkourtreenejä. Ihan tyhjin käsin ei osaa olla :)Näissäkin sattumalta seikkailee turkoosi ja oranssi. Keväinen mielenmaisemani? 

2 kommenttia: