torstai 6. heinäkuuta 2017

Long time no see

HYVÄÄ HEINÄKUUTA KAIKILLE!

Palaan tahattomalta tauolta kaksien villasukkien kanssa.

Veteraanisukkien jälkeen on riittänyt enemmän ihan muuta puuhaa. Välillä on ollut jopa niin väsyksissä, ettei vain jaksa ja huvita kutoa! Harvinaista sinänsä. 

Välivuotta vietetään myös kasvihuoneessa. Aina ei vain IHAN kaikkeen kykene :)

Nämä mustan kirjavat on kohta jo puhki kulutetut, koska ne oli itselle ja tarpeeseen ja ihan lemppariväreissä. Varren kuvio on napattu fair isle-mallien kirjasta, mikä on osoittautunut oikein oivalliseksi eepokseksi. Sitten sinne on joustimeksi sovellettu valepalmikkoa. Lanka tuttu ja turvallinen 7v.Seuraavat  sukat ovat tehty Dropsin Karismasta ja ovat varmaan uudet suosikit kun ylläolevat on kohta puhki. Ohjekin on dropsin...hmmm...121-15. Karisma on kiva lanka neuloa, pehmeä, btw.

Näitä sukkia synnytettiin KAUAN. Ensimmäisen sukan jälkeen syntyi viimeisin vauva ja sitten meni hetki ennen kuin jaksoi alkaa miettimään mihin kohtaan kuviota oli jäänyt. Eli projekti saattoi marinoitua jopa 3 vuotta kaapissa! 

Tauosta seuraa aina se, ettei sukista tule ihan samankokoiset, käsiala vain muuttuu. Olin myös sooloillut kärkien tekemisessä, enkä ihan perusteellisesti viitsinyt perehtyä siihen, että mitä. Joten kärjetkin poikkeavat hieman toisistaan. 

MUTTA, olenpa vain iloinen, että tein loppuun. Nämä viikinkihenkiset palmikot jotenkin vetoaa. Haaveilen villatakista samaan tapaan, mutta siitä se vasta marinadi tulisikin...
Loppukevennyksenä uusi aluevaltaus, minkä lasken näpertelyksi. 
Sisko opettelee geelikynsien värkkäämistä ja omalla vasurilla itselle kynsien teko kun on hankalaa, niin sain tilaisuuden ohjattuna opetella tekemään hänelle kynnet. 

Yllätin itseni ja siskoni (!) saamalla niistä ihmeen hyvät. Leipätyötä en tästä hanki, mutta hauskaa opetella uutta. Jäädäänpä jännittämään seuraavan tauon mittaa... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti