lauantai 12. maaliskuuta 2011

Ostin ellen ihan inspiraation haku mielessä!


Katselin omaan vaatekaappiin ja totesin että niinkuin aina enemmän tai vähemmän, olen ihan out of season. Roskiin vain. Tai sitten ei. Onhan siihen joku hyvä syy miksi joitain aarteita säilyttää vuosikausia käyttämättä. Harrastan tätä toisinaan ja nytkin aion ottaa syyniin koko kaapin sisällön ja miettiä mitä niistä saisi tehtyä, jos ne kerran sellaisenaan eivät tunnu kelpaavan,  mutten niistä luovukaan. Siksi ostinkin Ellen. Muotikuvat on inspiroivia. Sain jo monta hyvää ideaa! Lehdessä oli paljon liivejä, paljon vöitä, paljon kivaa ja paljon karseaa.

Ensin tuhosinkin siskon vanhan samettijakun: hihat pois, saksilla vain. Hihansuista ne nappikaitaleet pois ja yhdistin ne. Tadaa; ne kiinnitettiin selkään ja typerällä jakulla on jo ihan uusi ilme ja löysi heti tiensä päälle! Vähän se vielä kaipaa jotain piristystä...mietitään. 
Yksi muotikuva herätti huomion, se ei ole   tämä  , mainos oli vetävämpi, mutta sama neule. Alle kuvasin alkuperäisen innoittajan. En ajatellut tilata (136€), ajattelin tehdä sen. Tavoite ei ole identtinen vaate, vaan yhtä letkeän tunnelman kesäneule topin kanssa. Like it. Ja tykkään siitä että langat saa alle kahdella kympillä. Valmista vaatetta odotellessa!


1 kommentti: