maanantai 6. tammikuuta 2014

Pirtin kehräämöstä...

Syksyisellä mökkireissulla pysähdyin tankkaamaan Heinolaan. Heinolan Abc:n kyljessä on ihana lähitori nimeltään...Helka? Ehkä. Jotain sinne päin. Hain sieltä ihan muita juttuja, mutta niin vain tulin ulos kainalossa vyyhti Pirtin kehräämön ihanan väristä lankaa. Päätin tehdä tästä harvinaisesta ihanuudesta minun lankakorissani jotakin ihan itselleni. 

Jos kerän olisi jakanut kahtia, niin olisin ehkä saanut hieman enemmän samansävyiset sukat, mutta luultavasti silti aika eriväriset, joten ajattelin ettei maksa vaivaa. Aliarvioin myös vuuhdin riittävyyden, joten siitä taitaa tulla vielä tumput. Tässä nyt kuitenkin kävi niin, että sain sukasta sukkaan liukuvärjätyn parin. Ei haittaa, sopii hyvin! Ellen ole aivan väärässä, niin eikö se ole taas in? 

OIkeastaan nämä sopii hyvin siihen teemaan, jonka aikana näitä neulottiin. Parempi puoliskoni nimittäin päätti, että on tuikitarpeellista katsoa koko Star Wars-leffasarja joululomalla. Vasen sukkani siis lienee Voiman pimeältä puolelta ja oikea valoisalta. May the force be with me!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti