sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Projekti kangaspuut

Lopultakin, lopultakin! Onnistuin saamaan lainaan kangaspuut! Olin (tietenkin) kuvitellut palapelin helpommaksi ja tässä vaiheessa unelmissani olisi jo puoli mattoa valmistunut. Vaan niin ei ole, mutta puut on sentään kasassa. Olen OPISKELLUT aihetta ahkerasti ja kun tarpeeksi monesta paikasta kuvia tarkistelee, niin alkaa jotenkin hahmottua myös periaatteet millä loimet puihin viritetään. Työkaverilta varmistelen töissä olenko kaikki ohjeet ymmärtänyt oikein... Olen siis lähes valmis seuraavaan vaiheeseen

Pala kakkua ;)

Kasaamani oppimateriaalin kanteen löytyi opiskeluajoilta kannustava kuva. 


Näillä mennään.


Joku helppoheikki ehdotti, että eikö ensimmäisellä kerralla kannattaisi pyytää käsityökeskuksesta joku opastamaan. No ei tietenkään, kyllä se siitä! Olen tehnyt vaikka mitä vaikeaa ja esimerkiksi käsite- ja sisällönanalyysejä (yhtään en silloinkaan tiennyt mitä tein, mutta arvosana oli ihan ok.), joten onhan nyt ikiaikaiset loimetkin paikalleen saatava! Mikä on onnistunut jo aikoina ammoisna, on onnistuttava myös modernilta sairaanhoitajalta.  Miksi silti iltaisin nukkumaanmennessä mieleen välähtelee silti kuvia, joissa olen sotkeentunut kaksikymmenmetrisiin loimilankoihini ja killun kangaspuissa niisivarsien välissä kuin kärpänen hämähäkin seitissä...?

Sen verran kyllä päädyin helppoilemaan, että tilasin valmiin loimivyyhden. Epäilen etten silti jää vaille haasteita ennen kuin pääsen itse asiaan. Aion aivan ensin tehtä piiitkän vaalean maton. Joten rakas lähipiirini ja tuttavapiirini: Kaikki kulahtaneet vaaleat lakanat ja verhot otetaan vastaan, siistikäähän liinavaatevarastonne, esim. finlaysonilla näyttäisi olevan teille houkuttelevan ihania  ja laadukkaita lakanoita! On aika uudistaa vuodevaatteet! Ja sitten muuten pukkaa pientä ideaa myös farkkupuolella, joten toimittakaa ihmeessä myös liian isoksi tai pieneksi tai vanhaksi jääneet farkkunne tänne siinä samalla :) 

Rakkaat (vielä) loimilankani!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti