tiistai 24. toukokuuta 2016

Ruttusukat

Jospa kerrankin laittaisi ihan muutaman jutun, kun on tavallaan tilaisuus.

Olen onnistunut muutaman päivän pysyä suunnitelmassa ja tehdä keskeneräisiä sukkia, sain illalla ruttusukat puikoilta. 

Katsoin jotain ohjetta, olisiko ollut anelmaiset, missä oli tällä tavalla tehty kantapää, eli vuorokerroksilla (oikealla puolella), nostettu eri silmukat, ei siitä samasta kohtaa. 
Mielestäni se oli nätti, mutta enhän minä onnistu olemaan niin skarppi että enää nurjan kerroksen jälkeen muistaisin minkä olen viimeksi nostanut, joten ei siitää samanlaista kennomaista lopputulostakaan syntynyt. Sekoilusta johtuen myös kerrosten laskeminen kävi haastavaksi ja toisesta kantapäästä taisi sukeutua hieman matalampi. 

Olin myös talvella visioinut jalkapöydän päälle kolme nurjilla silmukoilla tehtyä sydäntä. No,joo...onhan ne sydämet, mutta sieluni silmin nähtynä ne oli muistaakseni näyttävämmät. Vielä päättely puuttuu.

Sovituskuva olisi ollut parempi, mutta nämä kun on menossa minua pienijalkaisemmalle, niin en ala niitä nyt räpylääni survomaan... Nämä ei siis ole tilaussukat ja saajataho lienee ymmärtäväinen pikku kauneusvirheille :)
On vielä muutamat laatikossa hyvin marinoituneet puikoilla, mutta arvatkaa kuinka paljon syyhyttäisi aloittaa jotain ihan uutta!!! En kestä. Joku blogi, minkä nimeä en nyt muista, aloittaa huomenna sellaisen neulotaan yhdessä sukat-jutun, jossa hänn julkaisee pätkän ohjetta joka päivä. Tekisi niin mieli (tietenkin) ottaa se tähän väliin. Vaikka tietenkään en ehdi sitä seurata ja sitten minulla on taas uusi keskeneräinen pari laatikossa! Voi kyynel!

Otson kesämallisto sai myös pandaa. 
Tämä Viljaminpuodin sitruspanda on vaan niin ihana! En tiedä onko niinkään pandan vuoksi, mutta kerrankin on hyvä kunnollinen keltainen väri! Kun löydän tätä keltaista nallen vahvuisen sukkalangan, niin teen sukat itselleni. Saa vinkata jos tietää sellaisen langan. 
Kuvaan tuo keltainen ei nyt tainnut tallentua yhtä upeana kuin se on, tai sitten vaan näyttöä häikii. Mutten ehdi uudestaankaan kuvata.

 Näyttää muuten ihan kuin oikea kylki olisi jotenkin mutkalle ommeltu, oli pakko tarkistaa, niin ei kyllä ole. Helpotus, en olisi kestänyt. Johtuu siis varmaan nurtsista kuvaualustana. 

Tämä tänään. 
Palataan.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti