maanantai 8. joulukuuta 2014

Uusi yritys...

 Eli mihin jäinkään. Pikkumies keskeytti haaveilut ja nyt on hieman vaikea napata siitä ajatuksen kulusta enää kiinni... Tarkoitus oli laittaa joitain kuvia, kuten muutama sukka. Tein tilauksesta kolme perussukkaparia 7veljeksestä. Sain jonkun ihme idiksen että, niihin on pakko saada vinoa vauhtiraitaa ja niin sitten kehittelin sitä sukka sukalta. En oikein tiedä mitä mieltä siitä olen. Joustinneuleessa idea ei hahmotu lainkaan. Hyvä kysymys siis on, miksi ihmeessä jatkoin sitä ensimmäisen parin jälkeen! Sileällä neuleella tulos on jotakuinkin sellainen kuin ajattelinkin, mutta jos haluaa, että eri jaloissa kiertymisen suunta ei ole sama, siis ikään kuin saman jalan sukissa, niin olisi kaiketi hyvä osata neuloa vastapäivään. Luulen etten jatkokehittele ideaa... Värit näissä sen sijaan on minusta ihanat. 

Kas, tänään kuvan lisäys onnistuikin vaivatta! Siinäkin on ollut häikkää, saa klikkailla kymmeneen kertaan ennenkuin tarttuu mukaan.

Sitten on yksi pieni tavissukkapari, jossa lähinnä kulutin jämälankaa ja treenailin varpaista varteen osaamistani paremmalle tolalle. Olisin ehkä myynyt nämä haluavalle, mutta tottakai langassa oli solmu ja se osui jalkapohjaan ja lisäyksissä en synnytystä odotellessa onnistunut keskittymään raskausaivoillani niin hyvin, että ne olisi siistejä ja samaan suuntaan kallellaan. Luulen että jompikumpi isoista pojista saa nämä, kummalle paremmin sopii. Kunhan viitsin vielä päätellä...blah.


Onpa karmea kuva! Sukkia en koskaan sen enempiä prässäile, mutta tästä nyt huomaa miksi sekin voisi olla paikallaan. Tosin hyvään kuvaan muutakin vaadittaisiin -mutta ei nyt jaksa. Varpaista aloitettavissa sukissa muuten jotenkin näyttää kuin nilkan joustin alkaisi jotenkin ylempää...kummallisesti. Ainakin tämän minun ohjeen mukaan (joka on varpaista varteen 2 sukkaa kerralla- kirjasta). Onko jollakulla parempaa ohjetta vai onko vika neulojassa? Jalassa ne kyllä istuu ihan yhtä hyvin.


Ajattelin ottaa kuvan askartelustakin, ihan joulumieltä jaellakseni. Nyt se kuvan saaminen vaan taas vaikeutui ja uhkasi joulumieli pahasti karista klikkaillessa. Kuvat myös kääntyilee toisinaan ihmeellisesti, vaikka ne alkuperäisessä kansiossa on oikein päin! *piip*. Otetaanpa toinen jouluinen kuva, niin mieli paranee...Piparkakun tuoksua...hmmm...


En muuten tosiaan ole mikään paperiaskartelija, mutta tänä vuonna sain peräti 3 erilaista kortti-ideaa. Kuvanneeksi tulin vain tuon yhden, mutta ne muutkin oli UPEITA - vakuutan :D Hekoheko!

Olikohan vielä joku kuva jemmassa (taas tämä uhataan  keskeyttää...)? Äiti pyysi ihan harmaat villasukat, aikoo kuulemma tuunata ne jotenkin. Päätin maksimoida tuunaustilan jättämällä joustimet vähemmälle ja nopeuttaa muutenkin projektia ihan sileällä neuleella. Kohta on toinenkin valmis, tarvitsen vain muutaman hetken kädet vapaana. Sitä odotellessa.
Myös ompeluharjoitukset jatkuu ja pipoja on saanut muillekin tehdä mukavasti. Katsokaahan edellisestä postauksesta kankaat, jos pipokärpänen vaikka puraisisi. Kyllä mää ompelen!

Liityin muuten fb:ssä käsityöblogit ryhmään ja aukesi kuulkaas uusi maailma! Näitähän on vaikka kuinka ja paljon ja toinen toistaan taitavampia ihmisiä. Aivan ihania blogeja, linkittelen niitä tuohon sivuun sitä mukaa kun kerkiän ja löydän kivoja. Ihan inspiroituneena puhelimella selailen aina vauvaa syötellessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti