sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Blogivuoden avaus

Hyvää uutta vuotta!

Vuosi alkoi täällä flunssaisesti, mutta eipä sen vaikutukset näihin näperryksiin olleet suuren suuret. Tasaista tahtia, kerros kerrallaan. 

Mieltä lämmitti ylläri, kun olin saanut uuden lukijan -Tervetuloa Maria Huuu <3 !!! 

Tuossa vieressä eräs pieni mies on hieman vaihtelevanlaatuisessa mielentilassa ja siksi tällätavalla töksähdellen, joudun siirtymään suoraan asiaan, eli lataamaan kuvasaldoa alkuvuoden puuhasteluista.

Pikkumiehelle kypärämyssy, joka kyllä alkaa olla jo hieman pieni, niinkuin poskien pullistumisesta voi päätellä. Mahtaisiko joku haluta sen, on kokoa 44? Päässä ehti olla pari kertaa. Täytyypi tehdä isompi!

Ylitin taas itseni ja kyseessä on kääntömalli.

Shoppasin lasipään, pipokuvaukset sujuu nyt asteen hienommin.
Lankamaailman sivuilla rakastuin raitalankaan, Norjan lippua kantavaan Viking-merkkiseen ja siitä laitan sukat tuolle rakkaalleni. Se on ollut sukkapaitsiossa hyvän tovin. Tuon pidempää vartta ei yhdestä 150g:n kerästä tule koon 42 sukkaan. Huomatkaa muuten puikot! Hankin knit pro:n kuutiot -uuu! En kyllä mitään maata mullistavaa eroa bambuihini ole huomannut, odotin ihmeellisempää kokemusta kaiken hypetyksen jälkeen mitä olen niistä kuullut.


Nämä kaksi paria lähtee tänään maailmalle. Kerrosvälinousua ujutin vaaleanruskean ja raidallisen seiskaveikan kaveriksi. Tykkään että sopii kuin nenä päähän ja vaaleanruskean kanssa pääsee tuo raitalangan väritys kivasti oikeuksiinsa. Mitä mieltä olette?

Tuohan ei ole silmukannostoa vaikeampi kuvio: 2 kerrosta tyyliin 3o, nosta ja sitten kolmas kerros oikein. Vaihtelin väriä kolmen kerroksen välein.. Varpaasta varteen sukissa olen tullut siihen tulokseen, että vahvistus kannattaa aloittaa jo siinä kuin kiilan lisäykset ja sitten hieman muotoilla ennen käännöstä. Tässä on jokin kantapäidentekemisenhiomiskausi.  

Näin tänään, eikun uutta puikoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti